Dagelijks nieuws over SIEV en de leden, het bestuur, sponsoren en partners

De veiligheid onder glazenwassers laat nogal eens te wensen over. Foto: Pixabay.
De veiligheid onder glazenwassers laat nogal eens te wensen over. Foto: Pixabay.

Kosten voor Facility gaan in 2025 verder omhoog

De kosten voor Facility gaan in 2025 zeker stijgen door extra uitgaven voor energie, personeel en materiaal. Vijf tips van facility managers en directeuren facilitair om die kosten te beperken waarbij ook de schoonmaak specifiek wordt genoemd. Het is daarom goed als schoonmaak-ondernemers deze ontwikkelingen in de gaten houden.

Lees verder in het volgende artikel: Besparen op facility: 5 tips – Dutch Health Hub

Overig nieuws

auto90

Bijtellingsregels in 2026: alles wat je moet weten

Ondernemers worden soms helemaal gek van de vele regels die er in Nederland voor hen zijn.

Minister kondigt aanpak eerste 218 regels aan

struc100

‘De schoonmaak structureel verbeteren’

cleaning8000

Aantal zzp’ers groeit volgens KVK, CBS ziet daling in 2025

Ook in de schoonmaak werken veel ZZP'ers.

Zzp’ers blijven volop aan de slag ondanks strengere controles Belastingdienst

Een goede facilitaire organisatie wordt steeds belangrijker voor het onderhoud van een gebouw. (foto Pixabay).

Gebouwbeheerders verdienen respect: FMN onderstreept urgente problematiek

SIEV-voorzitter Paul Fok aan het woord.

FMNextGen bij Spectro: een middag vol lef, verhalen en verbinding

rechtbank10

Uitzendbureaus persoonlijk aansprakelijk gesteld

borrel120

Kerstborrel Shell ontsierd door onzekerheid voor schoonmakers

SIEV-bestuurslid Laetitia Simonis.

‘SIEV brengt partijen samen’

verloop900

Aandacht voor SIEV-leden: ‘Verloop Schoonmaakbedrijf maakt het verschil’

glasp

Aandacht voor SIEV-leden: ‘RUFO laat mooi resultaat zien’

belasting200

Schuldbedragen van zzp’ers bij Belastingdienst hoger geworden

Jongeren hebben volop kansen in de schoonmaak. (foto Pixabay).

Peiling verplichte stagevergoeding

pixabay

‘Onzekere tijden vragen om passende loonafspraken’